Om oss

Norsk Cobot Senter ble etablert i februar 2020 av Kjell Sæther og Kristian Sortland. Vi hadde en felles oppfatting om hvordan vi kunne løse mange utfordringer hos norske produksjonsbedrifter. Vi visste at det fantes mange gode automasjons og robotikk bedrifter i landet vårt. Samtidig har vi over lengre tid erfart at norsk produksjon er gammeldags og manuell. Her så vi at noe kunne gjøres: Det manglet et skyv for å vekke produksjonsbedriftene samtidig som automasjons og robotikk aktørene trengte mer arbeid. Denne ideen ble presentert for Universal Robots, og NCS  ble deretter distributør for UR i Norge. NCS jobber i dag med å informere bedrifter om hva som kan gjøres med coboter fra Universal Robots. 

Hvodan vi jobber

NCS jobber med å forkynne budskapet om mulighetene med Universal Robots. Dette gjør vi på forskjellige måter. Hovedsakelig jobber vi med å samle bedrifter i en bestemt region hvor vi holder seminar med workshop. På denne måten får vi informert flest mulig bedrifter om cobotene og hva de kan gjøre, samtidig som at deltakerne får testet cobotene. Vi er også mye på veien og har individuelle besøk og befaringer.

Visjon

Vår visjon er å bli en sentral aktør for å ivareta norsk produksjon og bidra til at den produksjonen vi har blir værende i Norge.

Norsk Cobot Senter jobber hardt for å informere norske bedrifter om mulighetene for besparelse ved å benytte Universal Robots i produksjon. Landet vårt er dessverre langt bak de fleste andre land i Europa når det kommer til å automatisere produksjon.

Hvor langt vi har kommet

Vi har på kort tid etablert et stort nettverk av systemintegratorer som deler vårt syn når det kommer til samarbeid og at vi sammen skal redde produksjons Norge!

Vi har 10 signerte avtaler med utrolig godt etablerte og fremoverlente robotikk og automasjon selskaper. Vi har levert mange coboter i spennende prosjekter. Sammen i senteret vokser vi fort.

Våre erfaringer

Norsk Cobot Senter består av selgere som har lang erfaring med teknisk salg og sammen har vi tusenvis av befaringer bak oss. Det vi har erfart er at norsk produksjon dessverre er veldig gammeldags i forhold til teknologiske hjelpemidler som nå finnes for å enkelt kunne effektivisere.

Våre erfaringer tilsier at vi dessverre skal miste mer produksjon i Norge. Men vi erfarer også at flere og flere bedrifter har bestemt seg for å effektivisere sin produksjon, og vi er utrolig glade for å være en påvirkende aktør for at dette nå skjer hos mange bedrifter.

Våre kjerneverdier

Sammen er vi sterkere

Automasjon for alle