Ferdige robotløsninger og verktøy til Universal Robots

EasyCNC er en ferdig oppsatt robot for inn/ut mating av CNC maskiner. Brukergrensesnittet er lavt og krever svært lite progamering. Enheten kan flyttes og behøver ingen feste i gulvet. Installeres til hvilken som helst type CNC maskin. Integrering tar 1-3 dager. Opplæring blir gitt 

EasyWeld er en sveiserobot som har en programvare som er tilpasset sveiseren. Her legger man inn parametrene for sveisen og roboten tar seg av resten. Kan leveres med forskjellige typer sveiseapparater. Vi ordner med demo hos din bedrift om ønskelig.

EasyPallet tar palletering til et nytt nivå. Her er programsering skjermen til roboten fjernet til fordel for en egen palleterings styring. Her er det kun mål og mønstre som skal legges inn, så starter palleteringen. Enheten flytts enkelt med en jekketralle og et nytt mønster legges inn på minutter. Kontakt oss for demo!

ACT Logimark AS leverer palleteringsrobot til næringsmiddelbedrifter

Norsk Cobot Senter er distributør for OnRobot. Når det kommer til verktøy til cobotene, er kun det beste godt nok. Alle produktene fra OnRobot er nøye testet og opererer med høy presisjon. Enkelt skal det også være med tanke på tilkobling og betjening.

Elektriske gripere som leveres i forskjellige varianter. 2-finger gripere, 3 finger gripere og parallel gripere. Klikk på bildet for å få mer info om gripere fra OnRobot

Soft Gripper er et verktøy for de litt mer delikate løftene. Et produkt som er beregnet hovedsakelig for næringsmiddel bedrifter.

Vacuum gripere som kan tilpasses til ditt behov. Innebygget kompressor gjør at man slipper trykkluft tilførsel. Leveres i forskjellige varianter. 

OnRobot Eyes gjør det lett å ta i bruk vision systemer i nesten alle samarbeidene løsninger. Kan sortere en rekke objekter, gjenkjenne deler som defineres av sin ytre form og mange andre plukk og plasser-løsninger hvor det er viktig at delen ligger i riktig retning.

Skru maskin fra OnRobot med nøyaktig kraftkontroll og intelligent feilregistrering. Automatiserer flere ulike skrutrekkeroppgaver med raskt alt-i-ett installering og utplassering. Kan også leveres med skruemater. 

Fullstendig løsning for overflatebehandling som er enkel å programmere og settes raskt opp til hver jobb. Innebygget føler som sørger for nøyaktig tilpasning til variasjoner i overflaten eller i feiljusterte deler. Kan leveres med byttestasjon for papir. 

Øk løftekapasiteten og behold den samarbeidene funksjonen og sikkerheten i produksjonen. Løft inntil 45 kg uten å måtte bygge en fysisk sikring rundt installasjonen. Cobot Lift tilbyr vacuum løft integrert med UR roboten. Leveres som stasjonær eller mobil enhet. 

Robotbase. Dette er en hurtigkobling for selve roboten. Om det er øsnkelig å flytte robotene mellom forskjellige arbeidsområder, løsnes og festes roboten med et klikk, uten at verktøy er nødvendig. 

Automatisk verktøy veksler. Tillater roboten å selv bytte verktøy og dermed øker mulighetene for bruken av coboten. Kan også leveres med strømførende og trykkluftførende hurtigkobling og dermed kan de aller fleste verktøy benyttes. 

YOUring monteres på roboten og gjør det mulig å føre roboten med en hånd. Dette er et lite adapter som har knapper som kan programmeres til forskjellige oppgaver. For eksempel å sette roboten i fridrive med en knapp og lagre posisjoner med den andre.

Flexibowl er et produkt som endrer posisjonen på deler som skal plukkes ved hjelp av et vision / kamera system. Små deler blir omorganisert og tilrettelegger for enklere og mer effektiv plukking.