Ferdige robotløsninger og verktøy

Les mer om våre robotløsninger og verktøy – Norsk Cobot Senter

CNC – Robot

Vår CNC løsning er en ferdig oppsatt robot for inn/ut mating av CNC maskiner. Brukergrensesnittet er lavt og krever svært lite progamering. Enheten kan flyttes og behøver ingen feste i gulvet. Installeres til hvilken som helst type CNC maskin. Integrering tar 1-3 dager. 

Sveiserobot

Vår nøkkelferdige sveiserobot har programvare som er tilpasset sveiseren. Her legger man inn parametrene for sveisen og roboten tar seg av resten. Kan leveres med forskjellige typer sveiseapparater. Vi ordner med demo hos din bedrift om ønskelig.

Palleterings robot

Vi leverer nøkkelferdige palleterings roboter i alle størrelser. Brukergrensesnittet er meget lavt, og denne kan enkelt kunne brukes av alle.

Kontakt oss for mer informasjon om palletering

 

ACT LogiPallet 

En palleteringsrobot som enkelt kan betjenes av alle. Du kan flytte den helt enkelt mellom linjene dine med jekketrallen. LogiPallet er enkel å omstille, og den leveres med hurtigkoblinger for enkel til-/frakobling. En enkel løsning for svært fleksibel palletering. Den behøver ingen sikring, robotarmen stopper hvis den møter hindringer.

Norsk Cobot Senter er distributør for OnRobot. Når det gjelder verktøy til cobotene, er kun det beste godt nok. Alle produktene fra OnRobot er nøye testet og opererer med høy presisjon. Enkelt skal det også være med tanke på tilkobling og betjening.

Elektriske gripere som leveres i forskjellige varianter. 2-finger gripere, 3-finger gripere og parallel-gripere. Klikk på bildet for å få mer info om gripere fra OnRobot

Soft Gripper er et verktøy for de litt mer delikate løftene. Et produkt som er beregnet hovedsakelig for næringsmiddelbedrifter.

Vacuum-verktøy kan tilpasses til ditt behov. Innebygget kompressor gjør at man slipper tilførsel av ekstern trykkluft. Leveres i forskjellige varianter. 

OnRobot Eyes gjør det lett å ta i bruk vision-systemer i nesten alle samarbeidene løsninger. Kan sortere en rekke objekter, gjenkjenne deler som defineres av sin ytre form og mange andre plukk og plasser-løsninger.

Skrumaskin fra OnRobot med nøyaktig kraftkontroll og intelligent feilregistrering. Automatiserer flere ulike skrutrekkeroppgaver med raskt alt-i-ett installering og utplassering. Kan også leveres med skruemater. 

Fullstendig løsning for overflatebehandling som er enkel å programmere og settes raskt opp til hver jobb. Innebygget føler som sørger for nøyaktig tilpasning til variasjoner i overflaten eller i feiljusterte deler. Kan leveres med byttestasjon for papir. 

Øk løftekapasiteten og behold den samarbeidene funksjonen og sikkerheten i produksjonen. Løft inntil 45 kg uten å måtte bygge en fysisk sikring rundt installasjonen. Cobot Lift tilbyr vacuum løft integrert med UR roboten. Leveres som stasjonær eller mobil enhet. 

Cobotracks utvider rekkevidden til UR roboten. Kan kjøres horisentalt og vertikalt. Ved palletering, kan man med hjelp av Cobotracks palletere flere paller med en og samme robot samtidig som den samarbeidene egenskapen til roboten er ivaretatt. 

Cobotracks leveres i ønsket lengde inntil 50m.

Kontakt oss for mer informasjon

Aim Robotics leverer elektriske dispensere for 310ml og 400ml lim og silikon patroner. Meget enkelt å betjene.

Lim dispensere kan også leveres med ekstern tank for lim eller silikon for å lime når det trengs større volum.  

Robotbase. Dette er en hurtigkobling for selve roboten. Om det er ønskelig å flytte robotene mellom forskjellige arbeidsområder, løsnes og festes roboten med et klikk, uten at verktøy er nødvendig. 

Automatisk verktøyveksler. Tillater roboten å selv bytte verktøy og dermed øker mulighetene for bruken av coboten. Kan også leveres med strømførende og trykkluftførende hurtigkobling og dermed kan de aller fleste verktøy benyttes. 

YOUring monteres på roboten og gjør det mulig å føre roboten med en hånd. Dette er et lite adapter som har knapper som kan programmeres til forskjellige oppgaver. For eksempel å sette roboten i freedrive med èn knapp og lagre posisjoner med den andre.

Flexibowl er et produkt som endrer posisjonen på deler som skal plukkes ved hjelp av et vision / kamerasystem. Små deler blir omorganisert og tilrettelegger for enklere og mer effektiv plukking.  

FERDIGE ROBOT LØSNINGER OG ROBOTVERKTØY

Norsk Cobot Senter AS, Stavern

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle